Чергова перемога! Суд повернув обвинувальний акт прокурору за обвинуваченням за ст. 121, 307 Кримінального кодексу України.

У січні 2021 року наш Клієнт отримав від прокурора Київської місцевої прокуратури № 6 обвинувальний акт за обвинуваченням у вчиненні злочину за ст. 121, 307 Кримінального кодексу України.

Надалі обвинувальний акт з матеріалами кримінального провадження був скерований на розгляд до суду.

Ознайомившись з обвинувальним актом, стало зрозуміло, що він не відповідає вимогам кримінального процесуального кодексу та має істотні помилки, а отже є підстави для його повернення прокурору без розгляду.

15.11.2022 року у черговому судовому засіданні адвокат Станіслав Ковальов надав свої заперечення щодо розгляду справи на підставі поданого прокуратурою обвинувального акту. Адвокат звернув увагу суду на те, що сторона обвинувачення при складанні обвинувального акту істотно порушила вимоги статті 291, 293 КПК України, а отже суд в праві повернути його прокурору.

Так, суд вчергове визнав доводи захисника Станіслава Ковальова обґрунтованими, а обвинувальний акт таким, що порушує інтереси нашого Клієнта і вимоги закону та повернув його без розгляду прокурору.

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Related Posts

Leave a Reply