ПЕРЕМОГА У СУДІ ПРИ РОЗГЛЯДІ КЛОПОТАННЯ ПРОКУРОРА ПРО НАКЛАДЕННЯ АРЕШТУ НА ТИМЧАСОВО ВИЛУЧЕНЕ МАЙНО КЛІЄНТА!

У жовтні 2021 року до Адвокатського бюро «МЮО «КОВАЛЬОВ ТА ПАРТНЕРИ» звернувся керівник Товариства який повідомив, що на поле де його компанія здійснює вирощування моркви приїхали поліцейські, зупинили без будь-яких на те підстав їх сільськогосподарську техніку, трактори та комбайни, поставили пост державної охорони і не дозволяють працівникам Товариства здійснювати свої трудові обов’язки зі збору врожаю.

Для повного розуміння ситуації адвокат Станіслав Ковальов терміново виїхав на місце знаходження та утримання с/г техніки Клієнта.

Приїхавши на місце знаходження майна Клієнта стало зрозуміло, що слідчий в рамках невідомого кримінального провадження здійснив описав техніки, тимчасово вилучив її та утримує під охороною працівників правоохоронних органів. Патрульні не надали доступ до майна та наголосили, що воно перебуває під охороною поліції до вирішення питання в суді про накладення арешту.

В свою чергу, адвокат Ковальов Станіслав невідкладно звернувся до слідчого судді з вимогою надати для ознайомлення клопотання прокурора про накладення арешту на тимчасово вилучене майно Клієнта разом з копіями матеріалів кримінального провадження які його обґрунтовують.

Проаналізувавши клопотання прокурора з додатками до нього, адвокат підготував ґрунтовні заперечення та долучив до них докази, які повністю спростовують твердження обвинувачення та скасовують всі підстави для накладення арешту на тимчасово вилучену с/г техніку і трактори Клієнта.

Підтримуючі в судовому засіданні подані письмові заперечення на клопотання прокуратури, адвокат Станіслав Ковальов отримав чергову перемогу над незаконними діями державних органів, оскільки зміг переконати слідчого суддю відмовити стороні обвинувачення у клопотанні про накладення арешту на тимчасово вилучене майно Клієнта.

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Related Posts

Leave a Reply