Досудове скасування Вимоги про сплату ЄСВ.

Про цю справу

Винесені рішення контролюючих органів не завжди об’єктивні та ґрунтовні, що в черговий раз доказує справа з приводу безпідставного нарахування податкових зобов’язань нашому Клієнту.
Податкове право: Досудове скасування податкового боргу по ЄСВ
Строки виконання: 1 місяць
Виконавець:Адвокат, Ковальов Станіслав

У 2006 році Фізична особа-підприємець припинив свою господарську діяльність, та протягом 14 років не здійснював жодної господарської діяльності.

Не зважаючи на вищезазначене, у 2020 році останній отримав від контролюючого органу безпідставну та обґрунтовану вимогу про сплату податкового боргу за не сплачений як ФОП ЄСВ в розмірі 15 000 грн.

Отримавши Вимогу про сплату податкового боргу, Клієнт невідкладно звернувся до нашого офісу для отримання консультації та правової допомоги.

Оскільки строки адміністративного оскарження не було порушено, адвокати скористались можливістю досудово врегулювати це питання.

23 травня 2020 рік, 12:00

Задля захисту порушених прав та законних інтересів Клієнта, використовуючи практичні навички та певні знання податкового законодавства було складено відповідну Скаргу на дії контролюючого органу з вимогою скасувати безпідставну та незаконну вимогу про нарахування ЄСВ.

Згодом, завдяки сумлінному старанню та індивідуальному підходу, Скарга  адвоката була задоволена у повному обсязі, а Вимога контролюючого органу про сплату податкового боргу по сплаті ЄСВ в розмірі 15 000 грн. – скасована.

Кроки при вирішенні поставленого завдання:

1. Безкоштовна Консультація.

Клієнту безкоштовно надано консультацію по питанню податкового законодавства та запропоновано можливі варіанти для його врегулювання.

2. Укладання Договору з нашим Адвокатським бюро.

Між Клієнтом та Адвокатським бюро узгоджено завдання, умови співпраці, гонорар та очікуваний результат та укладено Договір про надання правової допомоги.

3. Авансовий платіж.

Авансовий платіж сплачено Клієнтом в межах ймовірно понесених витрат які адвокат здійснить при виконанні поставленого завдання.

4. Правовий аналіз та формування правової позиції.

Адвокатом сформовано адвокатське досьє, проаналізовано наявні документи, зміни до чинного законодавства, судову практику, на підставі чого сформовано правову позицію для вирішення поставленого завдання.

5. Складання Скарги в адміністративному порядку.

Адвокат склав Скаргу на вимогу про сплату боргу (недоїмки) відповідно до встановлених законодавством вимог, а також сформував її відповідно до кількості сторін. Задля запобігання залишення скарги без розгляду та отримання зауважень до її оформлення, адвокат використав практичні навички, засоби й методи до такого роду документів при її надсиланні до контролюючого органу.

6. Рішення про результати розгляду Скарги, та його виконання.

Завдяки належному контролю адвоката за розглядом скарги контролюючим органом, було отримано у встановлені строки позитивне Рішення про результати її розгляду, яким скасовано Вимогу про сплату боргу (недоїмки). Задля належного виконання Рішення про скасування Вимоги про сплату боргу (недоїмки), адвокат склав відповідний лист-вимогу та надіслав його до контролюючого органу який склав скасовану Вимогу.

 

Наші послуги:

1.Складання скарги до Державної податкової служби України про скасування вимоги — 3500 грн.

Насправді, якісно складені пояснення по врегулюванню питання повязаного з присвоєнням критерію ризиковості, це 50 % успіху. Адвокат Ковальов Станіслав використовуючи власний досвід та практичні навички, зможе скласти юридично правильні пояснення для їх подальшого подання до Контролюючого органу.

2.Судове оскарження Вимоги у І-й інстанції — 5000 грн.

Коли використані всі методи та засоби для досудового врегулювання питання щодо виключення підприємства з ризикових, залишається єдиний шлях, це захист порушених прав та інтересів у суді.
Міжнародний юридичний офіс «КОВАЛЬОВ ТА ПАРТНЕРИ» спеціалізується у судовому оскарженні безпідставних та незаконних рішень Контролюючих органів, та залюбки допоможе Вам встановити справедливість, оскільки встановлення справедливості це наша місія.

Зателефонуйте!

Завжди раді надати вичерпну відповідь на всі Ваші запитання.

+38 (096) 885-18-22

info@kovalaw.com.ua 10:00 -18:00