Чергова перемога над виконавчим написом нотаріуса!

Ви отримали виконавчий документ? Вам арештували рахунки та майно? Тоді, Ви на правильному шляху щодо вирішення зазначених питань!

У квітні місяці 2021 року до нашого Адвокатського бюро «Міжнародний юридичний офіс «КОВАЛЬОВ ТА ПАРТНЕРИ» звернувся Клієнт для отримання консультації з приводу арештованих рахунків та майна. В ході проведення консультації було виявлено, що арешти на рахунки та майно Клієнта накладено в рамках виконавчого провадження, що відкрито приватним виконавцем на підставі виданого виконавчого напису нотаріуса.
Виконавчі провадженняВиконавчий напис нотаріуса
АдвокатСтаніслав Ковальов

Для отримання всіх матеріалів виконавчого провадження адвокати нашого Адвокатського бюро невідкладно склали та відправили адвокатський запит до приватного виконавця з вимогою надати документи. Вже на наступний день після звернення до виконавця, ми отримали сканкопії всіх матеріалів виконавчого провадження. Проаналізувавши отримані документи було зрозуміло, що виконавчий напис нотаріуса виданий безпідставно та з неодноразовим порушенням процедури, яка встановлена чинним законодавством України.

Після узгодження правової позиції з Клієнтом, адвокат Ковальов Станіслав Сергійович використовуючи власний досвід та певні навички у сфері виконавчого провадження звернувся до Печерського районного суду міста Києва з позовною заявою про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та заявою про забезпечення позовних вимог.

Через декілька тижнів, Печерський районний суд міста Києва розглянувши подані документи відкрив провадження по справі та задовільнив вимоги адвоката Ковальова Станіслава Сергійовича по заяві про забезпечення позову. Суд своєю ухвалою зупинив примусові дії приватного виконавця щодо стягнення з Клієнта коштів по всім банківським рахункам.

Ця справа вкотре свідчить, що органи Міністерства юстиції України не завжди виконують свої повноваження та безпідставно порушують права та інтереси людей.

Приватні виконавці, приватні нотаріуси користуючись своїми повноваженнями зухвало виконують незаконні вказівки своїх Клієнтів. Як правило реальний кредитний борг вже на стадії примусового стягнення безпідставно зростає у декілька разів. Відсотки та інші санкції за кредитними зобов’язаннями нараховуються в односторонньому порядку по незрозумілим умовам. Це в свою чергу призводить до арешту рахунків та майна, а якщо на рахунках є кошти то і примусового їх списання в рахунок погашення безпідставно нарахованого боргу.

Отже, у разі отримання виконавчих документів або інформації про арешт  рахунків та майна, не зволікайте, та відстоюйте свої права та законні інтереси користуючись правовою підтримкою адвокатів Адвокатського бюро «МЮО «КОВАЛЬОВ ТА ПАРТНЕРИ».

02 серпня 2021 рік, 19:10

Якщо Вам потрібна допомога при вирішенні питань щодо арешту рахунків або майна у виконавчому проваджені звертайтеся до адвоката Ковальова Станіслава, який має практичний досвід задля їх належного врегулювання.

Наші послуги

1. Консультація адвоката з питань арешту рахунків та майна – 500 грн.

Адвокат Ковальов Станіслав із превеликим задоволенням відповість на всі Ваші запитання, або запитання, що стосуються виконавчого провадження та арешту рахунків та майна.

2. Оперативне отримання матеріалів виконавчого провадження та ознайомлення з ними – 2000 грн.

Адвокат Ковальов Станіслав використовуючи власний досвід та практичні навички, допоможе у коротший термін отримати всі потрібні документи для їх аналізу при складанні правової позиції. 

3. Розробка відповідних документів та представництво в суді І-ї інстанції – від 10 000 грн. (Повертаємо витрати на правову допомогу відповідно до закону).

Коли використані всі методи та засоби при досудовому врегулюванні питання , залишається єдиний шлях, це захист порушених прав та інтересів у суді. Міжнародний юридичний офіс «КОВАЛЬОВ ТА ПАРТНЕРИ» захистить Вас та Ваш бізнес в суді використовуючи певні процесуальні знання та досвід.

Звязатися з адвокатом можливо направивши листа на електронну адресу info@kovalaw.com.ua, або зателефонувавши за телефоном +38 (097) 411-50-67.

Зателефонуйте!

Завжди раді надати вичерпну відповідь на всі Ваші запитання.

+38 (096) 885-18-22

info@kovalaw.com.ua 10:00 -18:00