Військовий адвокат: — Непокора, відкрита відмова виконати наказ начальника. Звільнено військовослужбовця з гауптвахти

Наш військовий адвокат надав важливу правову допомогу військовослужбовцеві, який опинився у складній ситуації. Після того, як його затримали слідчі ДБР за відмову виконати наказ начальника, проти нього було порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 402 Кримінального кодексу України — непокору. У зв’язку з цим до військового було застосовано запобіжний захід у вигляді тримання на гауптвахті.

Проте, наш військовий адвокат зумів ефективно захистити інтереси клієнта в суді. Він переконливо аргументував, що військовий не представляє загрози переховування, впливу на свідків або ухилення від виконання обов’язків. Також було надано достатньо доказів, які свідчать про позитивний соціальний статус військовослужбовця.

У результаті військовий адвокат зміг переконати слідчого суддю застосувати альтернативний запобіжний захід у вигляді застави, що дозволило військовому вийти на свободу з гауптвахти. Цей успішний випадок є ще одним прикладом ефективної роботи наших адвокатів у захисті прав наших клієнтів.

Успіх у суді з військовим адвокатом
100%

НАША КОМАНДА ПРОФЕСІЙНИХ АДВОКАТІВ

ЗАТЕЛЕФОНУЙ АДВОКАТУ ЗАРАЗ І ОТРИМАЙ КВАЛІФІКОВАНУ ВІДПОВІДЬ

+38(063)292-03-45

Тисни на зручний месенжер для негайного звʼязку з адвокатом

Консультація у чаті безкоштовна!

Related Posts