Клієнту зменшено борг по аліментах на 120000 грн.

У січні 2023 року до нашого адвокатського бюро звернувся Клієнт, який повідомив, що його зупинили співробітники поліції, які хочуть забрати в нього посвідчення водія, а машину евакуювати на штраф майданчик.

Коли адвокат виїхав на місце зупинки авто Клієнта, стало зрозуміло, що виконавча служба в порядку примусового виконання рішення суду про стягнення аліментів встановила Клієнту тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами.

Так, керуючись постановою виконавчої служби, поліція склала на Клієнта протокол про притягнення його до адміністративної відповідальності за статтею 126 КУпАП, за яке передбачено позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців.

Ознайомившись з матеріалами виконавчого провадження стало зрозуміло, що Клієнт має борг зі сплати аліментів в розмірі 400 000 грн., який нараховувався упродовж 8 років.

Детально вивчивши всі матеріали виконавчого провадження, та надавши до ВДВС відповідні документи, які підтверджують реальні доходи Клієнта, адвокати нашого адвокатського бюро змогли здійснити перерахунок заборгованості та у досудовий спосіб істотно зменшити суму боргу по аліментах на 120 000 грн.

Крім того, у зв’язку з реальними фінансовими труднощами, Клієнту було запропоновано звернутися до суду із заявою про отримання розстрочки сплати боргу по аліментах, що також убезпечить Клієнта від застосування до нього штрафу в розмірі 50 % від боргу.

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Related Posts

Leave a Reply