Адвокат по розподілу майна подружжя: — Перемога в суді при визнанні права власності на частку в спільному майні.

Клієнт звернувся до адвоката щодо розподілу майна подружжя з проханням надати правову допомогу при поділі майна у суді, яке було набуто протягом шлюбу.

Клієнт повідомив адвокату, що дружина ставиться критично до рівного поділу майна, як передбачено законом. Крім того, клієнт звернув увагу адвоката по розподілу майна на те, що всі майнові активи, набуті під час шлюбу, фактично зареєстровано на дружину, і вона є документальним власником усього спільного майна.

Також, клієнт зауважив, що у подружжя є двоє неповнолітніх дітей, які фактично проживають у спільній квартирі, а дружина використовує їх для нерівноцінного поділу квартири та іншого майна.

Після проведення правової оцінки документів адвокат по розподілу майна звернувся в інтересах клієнта до суду з позовною заявою про визнання майна спільною власністю подружжя та його поділ.

Після розгляду позиції адвоката та оцінки доказів суд задовольнив позовні вимоги клієнта.

Отже, на підставі рішення суду адвокат по розподілу майна зареєстрував право власності на частку квартири та іншого нерухомого майна клієнта у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, і справа щодо поділу спільного майна подружжя була успішно завершена.

Ми надзвичайно раді, що знову змогли допомогти нашому клієнтові отримати саме той результат, на який він розраховував.

Успіх у суді з адвокатом
100%

НАША КОМАНДА ПРОФЕСІЙНИХ АДВОКАТІВ ПО РОЗПОДІЛУ МАЙНА ПОДРУЖЖЯ

ЗАТЕЛЕФОНУЙ АДВОКАТУ ЗАРАЗ І ОТРИМАЙ КВАЛІФІКОВАНУ ВІДПОВІДЬ

++38(063)292-03-45

Тисни на зручний месенжер для негайного звʼязку з адвокатом

Related Posts