До нашого адвоката по ст. 130 КУПАП у Києві звернувся Клієнт, який повідомив, що його у Києві зупинила поліція у зв’язку з порушенням правил дорожнього руху. Здається, на початку цієї історії було все звичайно, однак, події, які розгорнулися після зупинки, стали досить незвичайними.

Коли поліцейський підійшов до зупиненого автомобіля, йому не сподобалися очі водія. Замість того, щоб провести звичайний огляд, поліцейський вирішив перевірити стан водія, вимагаючи виконати ряд фізичних вправ. І ось тут почалася історія, яка виявилася ключовою при розгляді справи у суді.

Водій погодився на огляд у лікаря — і це було правильним рішенням.

Клієнт залишив свій автомобіль на обочині і поїхав з поліцейськими до лікаря. В медичному закладі лікар істотно порушив процедуру освідування на виявлення стану сп’яніння водія. Це викликало серйозні сумніви та підозри.

У зв’язку з цим адвокат по ст. 130 КУПАП неодноразово звертався до медичної установи «СОЦІОТЕРАПІЯ» з метою отримання документів та пояснень, чому лікар порушив процедуру огляду водія. Після отримання документів від «Соціотерапія», адвокат по ст. 130 КУПАП ретельно проаналізував їх.

Завдяки виявленим порушенням процедури і незаконному висновку лікаря, адвокат по ст. 130 КУПАП був вимушений клопотати у суді про визнання висновку лікаря безпідставним та незаконним. Така рішуча робота адвоката по ст. 130 КУПАП спричинила успішне завершення справи у суді.

У результаті правильної та оперативної роботи адвоката по ст. 130 КУПАП у справі про притягнення водія до адміністративної відповідальності за статтею 130 КУПАП, справа була закрита судом, а Клієнт повернув собі вилучене посвідчення водія в Управлінні патрульної поліції міста Києва.

Ця історія є важливим прикладом, як правовий захист адвоката по ст. 130 КУПАП у Києві може захищати права громадян у випадках сумнівної поведінки поліції та медичних фахівців, нагадуючи всім, що справедливість і дотримання закону є фундаментальними принципами правової системи, на яких ґрунтується сучасне суспільство.

Успіх у суді з адвокатом по ст. 130
100%

НАША КОМАНДА ПРОФЕСІЙНИХ АДВОКАТІВ ПО СТ. 130 КУПАП

ЗАТЕЛЕФОНУЙ АДВОКАТУ ЗАРАЗ І ОТРИМАЙ КВАЛІФІКОВАНУ ВІДПОВІДЬ

++38(063)292-03-45

Тисни на зручний месенжер для негайного звʼязку з адвокатом

Related Posts

Leave a Reply