Скасовано виконавчий напис нотаріуса Головківної Яни Вікторівни на суму боргу в розмірі 30 729, 06 грн.

 У серпні 2022 року до нашого адвокатського бюро звернувся Клієнт, який повідомив, що приватний виконавець з невідомих підстав відкрив стосовно нього виконавче провадження та своєю постановою наклав арешт на всі кошти та зареєстрував обтяження в реєстрі нерухомого майна на все його майно. 

Ознайомившись з матеріалами виконавчого провадження стало зрозуміло, що виконавче провадження відкрито за заявою стягувача Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Аланд» на підставі виданого приватним нотаріусом Обухівського районного нотаріального округу Київської області Головківною Яною Вікторівною виконавчого напису.

Дізнавшись у Клієнта всі подробиці про його кредитну заборгованість, адвокат Станіслав Ковальов склав правову позицію з цього питання та звернувся з позовною заявою про визнання виконавчого напису таким, який не підлягає виконанню до суду.

Крім того, адвокат подав до суду заяву про забезпечення позовних воимг якою зупинив всі примусові виконавчі дії виконавчої служби по Клієнту до прийняття рішення по справі.

Вже 28.11.2022 року Печерський районний суд міста Києва у повному обсязі задовільнив всі позовні вимоги адвоката та визнав виконавчий напис приватного нотаріуса Головківної Яни Вікторівни таким, що не підлягає виконанню. Ця перемога призвела до закінчення виконавчого провадження стосовно Клієнта, скасування арешту на кошти на рахунках та обтяжень, які були зареєстровані в реєстрі нерухомого майна.

Related Posts