Здійснено захист Клієнта на місці його затримання!

Клієнт нашого адвокатського Бюро прийшов у відділення Нової пошти, щоб забрати посилку.

Після того, як він вийшов з відділення до нього підійшли співробітники Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України та без пояснення підстав затримали його і викликали слідчу оперативну групу.

Клієнт в момент затримання повідомив про це адвоката Ковальова Станіслава, який невідкладно виїхав на місце затримання.

На місці затримання Клієнта адвокат став свідком того, як працівники поліції в порушення законодавства, під запис на камеру, допитують Клієнта та вимагають з нього покази щодо придбання та зберігання речовини рослинного походження.

Адвокат на місці проведення слідчих дій наголосив працівникам поліції на їх незаконних діях та попросив не порушувати права затриманої особи на захист і залучити захисника. Разом з тим, адвокат наголосив, що оскільки затриманій особі не повідомлено її права та обовʼязки та вона не розуміє з яких підстав вона взагалі затримана, Клієнт відмовляється від будь-яких свідчень проти себе.

Після залучення захисника були відновлені права Клієнта та поліціянти не змогли на місці затримання провести слідчі дії на свою користь, а отже при розгляді цієї справи у суді будуть всі підстави для звільнення його від кримінальної відповідальності за обвинуваченням у вчиненні дій, за які відповідно до статті 309 КК України передбачена кримінальна відповідальність.

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Related Posts

Leave a Reply