Податковий адвокат: — Як скасувати рішення про відмову в реєстрації податкових накладних?

01.02.2022 року юридична особа склала податкові накладні та подала їх у відповідності до норм ПК України на реєстрацію у ЄРПН.

Податкові накладні були зупинені ДПС у ЄРПН.

Отримавши квитанцію про зупинення накладних головний бухгалтер юридичної особи прийняла рішення не користуватися правовою допомогою та самостійно подала пояснення на податкову накладну для розблокування податкових наклданих.

17.08.2022 року пояснення бухгалтера були не задоволені комісією ДПС та юридичній особі було відмовлено у реєстрації податкових накладних в ЄРПН на підставі ненадання до пояснень комісії первинної документації щодо постачання товарі, які підтверджують реальність господарської операції.

Директор компанії вирішив звернутися до нашого Адвокатського бюро для вирішення питання щодо реєстрації зазначених вище податкових накладних у досудовому порядку.

30.08.2022 року податковий адвокат Ковальов Станіслав склав скарги на рішення комісії регіонального рівная ДПС про відмому у реєстрації податкових накладних та подав їх комісії вищого рівня ДПС України відповідно до чинного порядку КМУ.

Так, 15.09.2022 року голова комісії з питань зупинення реєстрації податкових накладних розглянула скарги податвокого адвоката і скасувала рішення про відмову у реєстрації податкових накладних Клієнта.

Успіх з податковим адвокатом
100%

НАША КОМАНДА ПРОФЕСІЙНИХ АДВОКАТІВ

ЗАТЕЛЕФОНУЙ АДВОКАТУ ЗАРАЗ І ОТРИМАЙ КВАЛІФІКОВАНУ ВІДПОВІДЬ

++38(063)292-03-45

Тисни на зручний месенжер для негайного звʼязку з адвокатом

Related Posts