ВІДНОВЛЕНО ПРОЦЕСУАЛЬНІ ПРАВА КЛІЄНТА У СПРАВІ ПРО РОЗІРВАННЯ ШЛЮБУ!

            У вересні місяці 2021 року до нашого Адвокатського бюро звернувся Клієнт який повідомив, що його шлюб розірвано в судовому порядку без його участі.

Діючи від імені Клієнта адвокати АБ «МЮО «КОВАЛЬОВ ТА ПАРТНЕРИ» невідкладно звернулися до Соснівського районного суду м. Черкаси, яким було ухвалено заочне рішення, з клопотаннями про ознайомлення з матеріалами справи та отримання повного тексту рішення з відмітками суду про набрання законної сили.

Після аналізу матеріалів справи та тексту заочного рішення суду адвокат Ковальов Станіслав використовуючи власний досвід, який отримав при супроводжені сімейних справ,  запропонував Клієнту дієвий спосіб для вирішення поставленого завдання.

В результаті було подано апеляційну скаргу до Черкаського апеляційного суду в зв’язку з чим відкрито провадження по справі, що призвело до втрати законної сили рішення першої інстанції. Крім того, суд в квітні 2022 року за клопотанням адвоката зупинив провадження по справі та надав Клієнту строк для примирення, який гарантований ст. 111 СК України.

Text Widget

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Donec sed odio dui. Etiam porta sem malesuada.

Related Posts

Leave a Reply