ЗНЯТО АРЕШТ З КОШТІВ КЛІЄНТА У ВИКОНАВЧОМУ ПРОВАДЖЕННІ НА СУМУ 8 000 000 грн.

У серпні 2021 року до нашого Адвокатського бюро звернулося сільськогосподарське товариство у зв’язку з накладенням арешту на кошти у банківських установах в рамках виконавчого провадження щодо виконання рішень Господарського суду міста Києва про стягнення боргу.

Директор підприємства наголосив, що Товариство має скрутне фінансове становище і не має фінансової можливості негайно виконати рішення господарського суду, а арешти коштів на рахунках призведуть до повної зупинки його господарської діяльності.

Крім того, неможливість виконувати операційні платежі для підтримки циклу виробництва готового продукту, призведе до неможливості виконувати замовлення торгових мереж і компанія буде вимушена почати процедуру банкрутства.

Проаналізувавши фінансові можливості с/г підприємства, адвокат Ковальов Станіслав звернувся до Господарського суду міста Києва із заявою про розстрочення виконання рішення про стягнення боргу.

Адвокат до поданої заяви долучив всі належні та допустимі докази, які реально підтвердили скрутне фінансове становище підприємства і його неможливість негайного виконати судові рішення та запропонував помісячний графік за яким Клієнт зможе виконувати рішення суду. Оцінивши надані до заяви докази Господарський суд міста Києва задовільнив заяву адвоката та прийняв ухвали, якими розстрочив виконання рішень суду про стягнення боргу та надав підприємству можливість виконати рішення у відповідності до запропонованого адвокатом графіку в строк до липня 2022 року.

Отримавши ухвали суду, приватний виконавець був вимушений зупинити всі примусові виконавчі дії до липня 2022 року у зв’язку з чим виніс постанови про зняття арешту з коштів Клієнта на банківських рахунках.

Related Posts